Beyaz önlük giydiler

YDÜ Tıp Fakültesi’nde 2013 – 2014 Akademik Yılı

YDÜ Tıp Fakültesi’nde 2013 – 2014 Akademik Yılı

Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) 2013 – 2014 Akademik Yılı ve Beyaz Önlük Giyme Töreni AKKM’de gerçekleştirildi.
YDÜ Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre törene YDÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Bektaş, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gamze Mocan Kuzey, İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sevil Atasoy, Fakülte Dekanları, Öğretim Üyeleri, veliler ve öğrenciler katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören, Stajyer Dr. Ayşe Teralı ve Kartal Tunç’un verdiği Kıbrıs Folk Müziğinden örneklerle devam etti.
Açılış Konuşmasını gerçekleştiren YDÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gamze Mocan Kuzey, Yakın Doğu Üniversitesi’nin, Avrupa Üniversiteler Birliği’ne (EUA), UNESCO bünyesindeki Uluslararası Üniversiteler Birliği’ne (IAU), İslam Dünyası Üniversiteler Federasyonu ve (FUIW) Uluslararası Mühendislik Eğitimi Topluluğu’na (IGIP) tam üye olduğunu kaydetti.
Prof. Dr. Gamze Mocan Kuzey, “Sadece Kuzey Kıbrıs’ın değil tüm Kıbrıs’ın en büyük yatırımlarından biri olan hastanemizde Kalp hastalıkları ,Onkoloji, Organ nakli merkezi, Check-up merkezleri, hasta nakli için kullanılan ambulans uçağımız mevcut olup umut ve şifa dağıtmaktadır.” dedi.
YDÜ Marşı ile son bulan tören verilenen aranın ardından İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sevil Atasoy'un açılış dersi ile devam etti
Bu haber 49 defa okunmuştur

:

:

:

:

DİĞER HABERLER