BKP: “Taş ocakları kapatılmalıdır”

Birleşik Kıbrıs Partisi (BKP), taş ocaklarında başlatılan rehabilite çalışmalarının göstermelik ve halkı aldatmaya yönelik olduğunu savunarak, taşocaklarının kapatılmasını talep etti.

Birleşik Kıbrıs Partisi (BKP), taş ocaklarında başlatılan rehabilite çalışmalarının göstermelik ve halkı aldatmaya yönelik olduğunu savunarak, taşocaklarının kapatılmasını talep etti. BKP Örgüt Sekreteri Salih Efendi yaptığı yazılı açıklamada, ülkede faaliyet gösteren taş ocaklarının çok büyük ekolojik felaketlere neden olduklarını, Beşparmak dağlarının yok olmak üzere olduğunu dile getirdi.

“TAŞOCAKLARINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN REHABİLİTE ÇALIŞMALARI AMACA HİZMET ETMİYOR”

Orman haftası etkinlikleri çerçevesinde taşocaklarında gerçekleştirilen rehabilite ve fidan dikme çalışmalarının amaca hizmet etmediğini savunan Efendi, dağların yanı sıra ağaçların, bitkilerin ve hayvanların katledildiğini kaydetti.
Bu haber 1 defa okunmuştur

:

:

:

:

DİĞER HABERLER