Mağusa Festivali Muammer Ketencoğlu’nun Balkan ezgileriyle hareketli bir gece yaşadı
Gazimağusa Belediyesi tarafından bu yıl 19.’su düzenlenen Uluslararası Mağusa Kültür-Sanat ve Turizm Festivali’nde, geçtiğimiz akşam sahneye çıkan Balkan müziğinin ustası Muammer Ketencoğlu ve Balkan Yolculuğu Mağusa Festivali’nde izleyenlere hareketli bir gece yaşattı.
Balkan müziğinin ustası Muammer Ketencoğlu önderliğinde Balkan coğrafyasının her köşesinden ezgiler ve pek çok dilde şarkıdan oluşan özel repertuvarını 19. Uluslararası Mağusa Kültür-Sanat ve Turizm Festivali sahnesine taşıyan Balkan Topluluğu, hüzünlendiren parçalarla başladığı programına hareketli ve enerjik parçaları ile devam etti. Ketencoğlu ve grubunun hareketli parçalarından duydukları mutluluğu sık sık alkışlarla gösteren kalabalık, hareketli parçaların verdiği enerjiye oyunlar oynayarak karşılık verdi.
Ana sponsorlar Başbakan Yardımcılığı Ekonomi, Turizm, Kültür Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Telsim ile diğer sponsorlar Şevketoğlu Domestik LTD, Arkın Palm Beach Hotel, Kıbrıs Türk Petrolleri ve Limasol Sigorta’nın katkılarıyla gerçekleşen 19. Uluslararası Mağusa Kültür-Sanat ve Turizm Festivali’nde, 2 Temmuz’da Burhan Öcal ve İstanbul Oriental Ensemble, 5 Temmuz’da Hüseyin Kırmızı Project, 7 Temmuz’da Gökhan Türkmen ve 9 Temmuz’da Lara Fabian etkinlikleri yapılacak.
UZUN YOLUN SONUNDA İLK KEZ BİR IŞIK GÖRDÜK
GURUR VEREN TATBİKAT BUGÜN BAŞLIYOR
ENGELLİ İSTİHDAMINDA ÖZEL SEKTÖR DAHA AVANTAJLI OLDU
Polis örgütünün 62’nci kuruluş yıl dönümü etkinlikleri İskele’de devam etti
KTÖS, KTOEÖS ve DAÜ-SEN’den, AÖA yasa tasarısına karşı ortak tepki çağrısı
Her Daim Doğa Dostları'ndan Deniz Şebboyu için koruma çabası
Dinçyürek: “İşitme becerisinin korunması önemli, erken tanı ve tedavi kritik rol oynuyor”
Görev başındaki polise rüşvet teklif eden şahıs tutuklandı
Serdaroğlu, Babalar Günü’nü kutladı