His Parti iddialı

His Parti Genel Başkanı Ahmet Yönlüer ve partililer köy ziyaretlerine devam ediyor.

His Parti Genel Başkanı Ahmet Yönlüer ve partililer köy ziyaretlerine devam ediyor. Minareliköy, Esentepe, Girne ve Değirmenlik’te toplantılar düzenlendi Ahmet Yönlüer, Değirmenlik’te yaptığı açıklamasında, “Seçim yasaklarının başlama tarihi olan 19 Şubat 2009’da, His parti olarak çok sayıda köy ve 5 İlçede örgütlerimizi tamamlamış olacağız. Yolumuza hızla devam ediyoruz” dedi.
Yönlüer, her gün çok sayıda adaylık başvurusu aldıklarını söyleyerek, yetkili komisyonun bunları tek tek ve titizlikle incelediğini vurguladı. Yönlüer, His’in anketlerde ikinci parti olarak görüldüğünü ifade etti.
Yönlüer bu konuda şunları söyledi:
“Gerçekleri halktan saklamayın. Şimdi açık açık soruyorum. Önce star KIBRIS, daha sonra Ajans Kıbrıs web sitelerinde seçim anketleri başlatıldı. Bunları His Parti olarak biz başlatmadık. Takriben bir aydır bu anketler devam ediyor. Her IP numarasından, yani her bilgisayardan sadece bir oy gönderilebiliyor.”
Bu haber 6 defa okunmuştur

:

:

:

:

DİĞER HABERLER