Küçüklerden büyük mesajlar

Ada TV’de Cem Kar’ın sunduğu Öğlen Ajansı programının dünkü sunucuları Osman Sedat Güraslan ‘çocuklar için iyi şeyler yapılmasını’ dilerken, Melek Fakaoğlu, ‘Kıbrıs sorunun çözülmesinden daha fazla, güzel bir coğrafyada yaşamak istediğini’ ifade etti.

Ada TV’de Cem Kar’ın sunduğu Öğlen Ajansı programının dünkü sunucuları Osman Sedat Güraslan ‘çocuklar için iyi şeyler yapılmasını’ dilerken, Melek Fakaoğlu, ‘Kıbrıs sorunun çözülmesinden daha fazla, güzel bir coğrafyada yaşamak istediğini’ ifade etti.

Recep USUN
Kamil TOPÇU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle dün Ada TV’de yayınlanan Öğle Ajansı’nın sunucuları Osman Sedat Güraslan ile Melek Fakaoğlu oldu. Cem Kar’ın eşliğinde çocukların sunduğu programda renkli sahneler yer alırken siyaset yerine çocukların istek ve arzuları konuşuldu. Programın ilk bölümünü sunan Osman Sedat Güraslan, Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı Derviş Eroğlu’nun programa telefon ile bağlanmasını isteyerek, kendisine, çocuklar ile alakalı planlarını anlatmasını istedi. Siyasi parti liderlerinin çocukları her zaman unuttuğunu söyleyen Güraslan, yeni kurulacak hükümetten çocuklar için iyi işler yapılması dileğinde bulundu.

GÜZEL BİR COĞRAFYADA YAŞAMAK
Güraslan’dan sonra kamera karşısına geçen Melek Fakaoğlu ise program sunucusu Cem Kar’ı karşısına alarak sorularıyla terletti. Fakaoğlu’nun Star Kıbrıs Medya Gurubu’nun vizyonunun nasıl olduğu ile alakalı bir soruya Kar, “Star Medya grubu güçlünü yanında değil, haklının yanında olan bir medya grubudur” dedi. Cem Kar’a, imkan verildiği taktirde çocuklar için yapacakları ile alakalı bir soru yönelten Fakaoğlu, “Çocukların yeterince oyun oynayacakları oyun parkları maalesef yok. Çocuklar için oyun oynayabilecekleri park alanları yapardım” cevabını aldı. Cem Kar’ın bir sorusu üzerine Kıbrıs sorunuyla ilgilenmediğini belirten ve büyüklerin yeterince ilgilendiğini söyleyen Fakaoğlu, Kıbrıs sorunun çözülmesinden daha çok güzel bir coğrafyada yaşamak istediğini ifade etti.
Bu haber 138 defa okunmuştur

:

:

:

:

DİĞER HABERLER