LTB ve Eskişehir iş birliğinde düzenlenecek Gençlik Gezisi’ne katılacak öğrenciler kura ile belli oldu

LTB ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde düzenlenecek Eskişehir Kültürel Gençlik Gezisi’ne katılacak öğrenciler kura ile belirlendi



Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) ile Eskişehir Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde düzenlenecek Eskişehir Kültürel Gençlik Gezisi’ne katılacak öğrenciler, yapılan kura çekimi ile belirlendi.

Lefkoşa’da ikamet eden ve 18 yaş üstü olan öğrencilerin başvuruları sonucunda, noter Ahmet Çakıcı’nın huzurunda gerçekleştirilen kura çekimi ile katılımcılar belirlendi.

Kura ile belirlenen öğrenciler şunlardır: Mustafa Alkaravlı, Tutku Cankılıç, Ali Üçüz, Nida Afet Kansu, Arda Ertürk, Sıla Yılğın, Onur Güler, Sıla Güney, Vedat Aydın, Narin Fatma Kansu, Kamil Ünveren, Gizem Uzun, Nader Sabbagh ve Melisa Yeşilgül.
Yedekler ise Alp Kolbaşı, Ela Gökşah, Emre Özerce ve Tuana Karazeybek oldu.

KARDEŞ ŞEHİRLER ARASINDA KÜLTÜREL KÖPRÜ

4–8 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek gezi kapsamında, Lefkoşa’nın kardeş şehri olan Eskişehir’in tarihi, kültürel ve sosyal yaşamı gençlere tanıtılacak. Program boyunca çeşitli geziler, atölye çalışmaları ve gençlere özel etkinlikler düzenlenecek.

Geziye katılacak öğrencilerin uçak biletleri Lefkoşa Türk Belediyesi tarafından karşılanırken, konaklama ve yemek giderleri Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlanacak.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, program süresince öğrencilere rehberlik edecek.
Bu haber 251 defa okunmuştur

:

:

:

:

DİĞER HABERLER