GÜNAY TOYGAR
Acapulco Otel, önceki akşam Emek İnşaat’ın 30. yılı şerefine görkemli bir kutlamaya sahne oldu. Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Turgay Avcı ve üst düzey yetkililerinin de yer aldığı gecede, Kuzey Kıbrıs’ın önemli inşaat şirketlerinden olan Emek İnşaat ailesi ve sevenleri hazır bulundu.
Latino Turko grubunun performansı ile başlayan muhteşem gece, şirketin 30. yılı ile ilgili sinevizyon gösterimiyle devam etti.
HAVAİ FİŞEKLERİN ALTINDA…
Sabırsızlıkla beklenen an geldiğinde, güçlü yorumuyla ve muhteşem sahne performansıyla sahneye çıkan Ferhat Göçer, geceye apayrı bir anlam kazandırdı.
Sanatçı son günlerde dillerden düşmeyen Cennet parçası ile sahneye çıktı. Misafirler, repertuarında birbirinden hareketli parçalara yer veren Göçer’e eşlik ederek güzel bir gece geçirmenin keyfine vardılar.
Sanatçının konserine ara vermesi ile şirket ortakları tarafından 30. yıl pastası kesildi. Bu sırada havai fişek gösterisinin de başlamasıyla gökyüzü renklerin dansına sahne oldu. Yaşanan bu güzel anlar, çiftlerin dans ederek eğlenmesiyle devam etti.
Ferhat Göçer’in büyülü sesiyle zaman yolculuğuna çıkan konuklar, unutulmaz bir gece geçirdi.
Katie Price evinde saldırıya uğradı
Deniz Akkaya ateş püskürdü!
Fazıl Say'ın 'gürültü' isyanı
Tarkan aşı oldu! 'Geç oldu temiz oldu'
Nusret'e ABD'de dava şoku!
Rihanna milyarder ilan edildi
Paris Hilton düğününde 10 gelinlik giyecek
Cardi B üç yaşındaki kızına 400 bin TL değerinde çanta aldı
Scarlett Johansson'ın Disney'e açtığı dava Hollywood'u sonsuza dek değiştirebilir