DAÜ’de mezuniyet coşkusu

DAÜ’de bin 700 öğrenci daha diploma aldı. Diploma sevinci Leman Sam konseriyle coşkuya dönüştü.

DAÜ’de bin 700 öğrenci daha diploma aldı. Diploma sevinci Leman Sam konseriyle coşkuya dönüştü.

Doğu Akdeniz Üniversitesi’nin 2009–2010 Akademik Yılı Bahar Dönemi Mezuniyet töreni önceki gece yapıldı. DAÜ Stadyumu’ndaki törende 1700 mezun diploma aldı. Böylece DAÜ’nün mezun sayısı da 31 bin 830’a yükselmiş oldu.
Mezuniyet törenini Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş, Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Şakir Fakılı, Milli Eğiitm Gençlik ve Spor Bakanı Nazım Çavuşoğlu, Sağlık Bakanı Ahmet Kaşif, ÖRP Genel Başkanı Turgay Avcı, Bağımsız Milletvekili Ejder Aslanbaba, Sayıştay Başkan Vekili Şükrü Cankaya ve Gazimağusa Kaymakamı Beran Bertuğ da izledi.
Saygı duruşu ile başlayan törende bir ilk gerçekleştirilerek, İstiklal Marşı’nı yabancı uyruklu öğrencilerin oluşturduğu koro seslendirdi.
Yapılan konuşmaların ardından mezunlara diplomaları verildi. Havai fişek gösterilerinin de yer aldığı mezuniyet töreninin finali, Leman Sam konseri ile yapıldı.
Bu haber 15 defa okunmuştur

:

:

:

:

DİĞER HABERLER